Трибина „Један сат о једном дану- поводом светског дана социјалних радника о социјалном раду у Србији данас“ у Организацији Департмана за социјални рад Факултета за медије и комуникацију

Месец март је широм света посвећен социјалним радницима, њиховом ангажовању и значају у заједници у којој делују. Тим поводом, Факултет за медије и комуникацију организује разговор под називом “Један сат о једном дану – поводом светског дана социјалних радника о социјалном раду у Србији данас” у суботу 20. марта 2021. године у 18 часова. Разговор ће се одржати онлине, путем Зоом платформе а директан пренос можете пратити на Фејсбук страници fmk.beograd.

У разговору учествују предавачи са Департмана за #socijalniRad:
• др Вера Деспотовић, социјална радница и специјалисткиња медијације
• др Јелена Танасијевић, социјална радница
• др Александра Милићевић Калашић, магистарка неуропсихијатрије и доктор медицинских наука
• Ива Бранковић, социјална радница и породична психотерапеуткиња
• Ђорђе Терзин, политиколог за социјалну политику
• Љубиша Јовановић, психолог

Питања за разговор су припремиле студенткиње Новинарства и студија медија #FMK Мина Алексић и Софија Буквић под менторством проф. др Љиљане Булатовић.

Подршку разговору је пружила Комора социјалне заштите.

Скуп је категорисан као трибина и у складу са бодовном листом Правилника о лиценцирању организатор остварује 8 активних бодова, водитељ 6, активан учесник 5, а слушалац 3 пасивна бода.

Уколико сте заинтересовани да присуствујете трибини, молимо вас да се пријавите попуњавајући упитник на линку docs.google.com