ПРОМОЦИЈА КОДЕКСА ПРОФЕСИОНАЛНЕ ЕТИКЕ У ПИРОТУ И НИШУ

Дана 30.09.2015. године у Великој Сали Скупштине Опшине Пирот одржана је трибина под називом Представљање Кодекса професионалне етике стручних радника запослених у социјалној заштити за стручне раднике са подручја Пиротског округа.

Марија Васић, директорка Центра за социјални рад у Пироту, поздравила је присутне стручне раднике и истакла значај овог документа. Директорка Коморе Србијанка Ђорђевић потом је детаљно представила садржину Кодекса, истичући најзначајније принципе који су у њему дефинисани, након чега је међу стручним радницима уследила конструктивна дискусија.

Трибина под истим називом одржана је дана 01.10.2015. године у Скупштинској сали Града Ниша за стручне раднике са подручја Града Ниша и општине Сврљиг. Присутнима се обратила Директорка Коморе социјалне заштите, а презентацију Кодекса одржала је Марина Миланов, дипл. дефектолог, чланица Етичког одбора Коморе социјалне заштите. Она је присутним стручним радницима објашњавала значење сваке целине обухваћене Кодексом, као и начин и значај примене овог документа.

Комора социјалне заштите је за све чланове Коморе обезбедила штампано издање Кодекса, као и примерке за установе.

IMG 0611 IMG 0619 IMG 0616 IMG 0620 IMG 0623