Округли сто „Социјални рад у Србији: стање, изазови и могућности“

Поштоване колеге,

 

Друштво социјалних радника Србије и Одељење за социјалну политику и социјални рад, Факултета политичких наука Вас позивају на Округли сто под називом „Социјални рад у Србији: стање, изазови и могућности“, којим ће организатори обележити овогодишњи Међународни дан социјалног рада.

Округли сто ће бити одржан 19.03.2024.године на Факултету политичких наука, ул. Јове Илића бр.165, са почетком у 10 часова (слушаоница бр.1)

Скуп ће бити прилика да се социјални радници и социјалне раднице у Србији окупе, како би дискутовали о изазовима и могућностима за унапређење положаја струке. Надамо се да ће учешће на округлом столу узети социјални радници и социјалне раднице који су запослени у различитим системима, установама и организацијама.

За догађај се можете пријавити на следећем линку Округли сто -пријава.

Скуп је пријављен Комори социјалне заштите као трибина и носи 5 бодова за активне учеснике и 3 бода за пасивне учеснике који су лиценцирани у систему социјалне заштите.

На крају вести можете пронаћи агенду округлог стола.

За све додатне информације, можете се обратити Друштву социјалних радника Србије на е-мејл: drustvosocijalnihradnika.rs@gmail.com

Срдачно,

Друштво социјалних радника Србије и Одељење за социјалну политику и социјални рад, Факултета политичких наука, Универзитета у Београду