Обележавање 50 година високошколског образовања за социјалну политику и социјални рад на Факултету политичких наука

Поштоване колеге,

 

Смер за социјални рад и социјалну политику, Факултета политичких наука, Универзитета у Београду, организује  свечану академијu у част обележавања педесете годишњице високошколског образовања за социјалну политику и социјални рад у Србији на Универзитету у Београду – Факултету политичких наука, 12. децембра 2023. године са почетком од 10 часова.

У склопу обележавања овог значајног јубилеја, одржаће се и научна конференција Међународни аспекти социјалне политике и социјалног рада у време криза и конфликата. Конференција ће бити одржана истог дана у наставку програма.

 

Учешће на конференцији је бесплатно. Конференција је категорисана од стране Коморе социјалне заштите као меđународна и учесници својим учешћем и присуством остварују бодове потребене за обнову лиценце (излагачи 20 активних, а слушаоци 10 пасивних бодова).

 

Сви заинтересовани могу да се пријаве за учешће попуњавањем упитника на следећем линку: https://forms.gle/TAJFu3oCgeSFj9rj6

 

Молимо да проследите ову информацију колегама за које мислите да би им било значајно, односно који су  заинтересовани да присуством и/или учешћем на конференцији увеличају обележавање јубиларних пола века образовне и научне делатности у области социјалне политике и социјалног рада на Факултету политичких наука.