авг
28
Сре
VII РЕГИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА – ЗА ЗЕРУ ВИШЕ @ Нови Бечеј
авг 28 all-day

Међународна конференција у организацији Дома за смештај душевно оболелих лица ”Свети Василије Острошки Чудотворац”, Нови Бечеј и Коморе социјалне заштите, под називом „ VII РЕГИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА – ЗА ЗЕРУ ВИШЕ“, одржаће се у 28.08.2019. године у Новом Бечеју.

У складу са Бодовном листом услова за стицање бодова за обнављање лиценце, предавач на конференцији остварује 20 активних бодова, а слушалац 10 пасивних бодова.

Контакт организатора: Стручна служба Коморе социјалне заштите, 011/3343-272

E mail: strucnasluzba@komorasz.rs

сеп
20
Пет
ЈАЧАЊЕ КАПАЦИТЕТА ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА СОЦИЈАЛНЕ ПОЛИТИКЕ И СОЦИЈАЛНОГ РАДА
сеп 20 all-day

Међународна конференција у организацији Филозофског факултета Ниш, Департман за социјалну политику и социјални рад, под називом „Јачање капацитета основних академских студија социјалне политике и социјалног рада“, одржаће се у 20.09.2019. године у Нишу.

У складу са Бодовном листом услова за стицање бодова за обнављање лиценце, предавач на конференцији остварује 20 активних бодова, а слушалац 10 пасивних бодова.

Контакт организатора: Бојана Пуцаревић, 060/44-57-357

E mail: info@filfak.ni.ac.rs

сеп
27
Пет
„ТРЕЋЕ ДОБА БЕЗ ПРОБА – ЗНАЊЕМ КРОЗ ЖИВОТ“
сеп 27 all-day
„ТРЕЋЕ ДОБА БЕЗ ПРОБА – ЗНАЊЕМ КРОЗ ЖИВОТ“

„Треће доба без проба – знањем кроз живот“у организацији Николић Небојше испред Удружења грађана „Витезови осмеха“ ће се одржати дана 27.09.2019. године у Новом Саду. Предавачи на конференцији ће бити Гордана Ковић, Гордана Лучић, Живорад Ђорђевић, Милка Миловановић Минић, Мирјана Вуковић, Веселин Меденица, Даниела Стојановска, Јана Јанева из Републике Севрене Македоније, Љињана Врбић из Републике Хрватске. У складу са Бодовном листом услова за стицање бодова за обнављање лиценце, лиценцирани стручни радник активним учешћем на међународној конференцији остварује 20 активних бодова, а  пасивним учешћем остварује 10 пасивних бодова.

Контакт организатора: Николић Небојша, 069/3666003

email: vitezoviosmeha@gmail.com

Close Menu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!