Поштоване колеге и колегинице, 

Обавештавамо Вас да је у току имплементација новог информационог система у Комори социјалне заштите, који ће омогућити ефикаснију и лакшу употребу података и информација у складу са потребама Стручне службе и стручних радника у систему социјалне заштите. У циљу рационализације материјалних трошкова и утрошка времена, процес имплементације спроводи се поступком директне конверзије, што подразумева замену постојећег система новим, у тачно одређеном термину.

Стручној служби у наредном периоду предстоји процес миграције података, састављен од низа активности, којим се из старог информационог система, подаци преносе у нови, врши се трансформација и прилагођавање истих захтевима новог система.

До коначне имплементације новог информационог система, пресек Бодовних листа, можете добити закључно са 31.01.2017. године. У нади да ћете врло брзо увидети предности нове, интерактивне базе података, захваљујемо Вам се на стрпљењу и разумевању.


 Стручна служба КСЗ

Инфо панел

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Републички завод за социјалну заштиту

Покрајински завод за социјалну заштиту

Синдикат запослених у социјалној заштити

Удружење стручних радника социјалне заштите Србије

Асоцијација Центара за социјални рад Србије

Adresar Ustanova

rtzj

kvd

 

CPSU baneri 200px 3

 

Kaлендар догађаја

пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
23
24
25
26
27
28
29
30

Лиценце

 licence

spisak licenciranih

spisak oduzetih licenci

 

Позив на сарадњу

 
У многобројним контактима са члановима Коморе дошли смо до сазнања да стручни радници, руководиоци и директори немају довољно информација о организовању и спровођењу акрeдитованих програма обуке, а често немају ни контакте са ауторима, односно са реализаторима програма обуке, које су релевантне за стручне раднике у систему социјалне заштите.
Опширније...

Претраживач

Scroll to top