igorbosnjakovicСкупштина Коморе социјалне заштите, на седници одржаној дана 02.06.2017. године именовала је новог директора Коморе, Игора Бошњаковића.

Игор Бошњаковић, завршио је Правни факултет, Универзитета у Београду, а претходно је био ангажован на месту секретара Градског центра за социјални рад у Београду. У досадашњем радном ангажовању, променио је неколико одељења у оквиру Градског центра за социјални рад (служба за децу и омладину, служба за одрасла и стара лица, канцеларија за материјална давања, одељеље за послове планирања и развоја).

Учествовао је у неколико радних група и похађао је бројне обуке из области социјалне заштите. Поседује лиценцу за обављање правних послова у социјалној заштити. 

 

Инфо панел

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Републички завод за социјалну заштиту

Покрајински завод за социјалну заштиту

Синдикат запослених у социјалној заштити

Удружење стручних радника социјалне заштите Србије

Асоцијација Центара за социјални рад Србије

Adresar Ustanova

rtzj

kvd

 

CPSU baneri 200px 3

 

Лиценце

 licence

spisak licenciranih

spisak oduzetih licenci

 

Kaлендар догађаја

пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Позив на сарадњу

 
У многобројним контактима са члановима Коморе дошли смо до сазнања да стручни радници, руководиоци и директори немају довољно информација о организовању и спровођењу акрeдитованих програма обуке, а често немају ни контакте са ауторима, односно са реализаторима програма обуке, које су релевантне за стручне раднике у систему социјалне заштите.
Опширније...

Претраживач

Scroll to top