Чланци поређани по датуму: недеља, 06 мај 2018

Гости Спутњика били су Маја Маринковић и Денис Ћулаховић, оснивачи Удружења „Мој круг“, чији је циљ окупљање младих који у Србији одрастају без родитеља.

Цео текст

Објављено у Заштита деце

Последњи твит министра Ненада Поповића о ЛГБТ заједници као и иступи лидера радикала у Народној Скупштини отворили су поново питање колико је говор мржње присутан у јавном простору. У Канцеларији Повереника за заштиту равноправности за Н1 кажу да су најчешће на мети говора мржње - Роми, гејеви и жене.Последњи твит министра Ненада Поповића о ЛГБТ заједници као и иступи лидера радикала у Народној Скупштини отворили су поново питање колико је говор мржње присутан у јавном простору. У Канцеларији Повереника за заштиту равноправности за Н1 кажу да су најчешће на мети говора мржње - Роми, гејеви и жене.

Цео текст

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић истакао је на скупу антифашиста Балкана „Балкан-зона мира, разумевања и договора“ да је јако важно што постоји антифашистички покрет у свету и што тај покрет подиже глас против неправде и деструкције.

Цео текст

Објављено у Mинрзс

Kaлендар догађаја

пон уто сре чет пет суб нед
3
6
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30

Vreme

Scroll to top