Чланци поређани по датуму: среда, 23 мај 2018

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и амбасадорка Словачке Републике у Србији, Њ.Е. Дагмар Репчековом разговарали су о заједничком обележавању стогодишњице побуне у Крагујевцу, која ће се одржати током боравка делегације Словачке Републике у Србији у јуну текуће године.

Цео текст

Објављено у Mинрзс

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић говорио је на претпремијери документарног филма „Дијанина деца“ у Југословенској кинотеци и његов говор преносимо вам у целости:

Цео текст

Објављено у Заштита деце

Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић састала се са председницом Међународне мреже за превенцију насиља над старијима (ИНПЕА) Сузан Сомерс, са којом је разговарала о глобалним тренденцијама у области заштите права старијих, као и о потреби за новом, посебном Конвенцијом Уједињених Нација за заштиту старијих особа.

Цео текст

Јавна расправа о Нацрту Стратегије социјалне заштите града Ваљева 2018-2022 биће одржана у уторак, 29. маја 2018. године у Великој сали Скупштине града Ваљева, са почетком у 18 часова.

Цео текст

Објављено у Социјална заштита

Стална конференција градова и општина у оквиру Програма „ПОДРШКА ЕУ ИНКЛУЗИЈИ РОМА - Оснаживање локалних заједница за инклузију Рома“, који финансира Европска унија кроз ИПА 2016 организује обуке о  људским и мањинским правима, интегрисаном приступу, активном укључивању, антидискриминацији и превенцији насиља у породици.

Цео текст

Објављено у Скго

Луткарска представа "Све лепоте света у срцу детета" у изведби деце из хранитељских породица и чланова Удружења пензионера, одржаће се 24. маја, са почетком у 17 часова у Културном центру Новог Сада (Велика сала).

Цео текст

Kaлендар догађаја

пон уто сре чет пет суб нед
3
6
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30

Vreme

Scroll to top