У Нишу је почела реализација  прве фазе Пројекта проналитетне политике за породице на селу. Овај пројекат једна је од мера поспешивања повећања наталитета и стимулисања младих да остану на селу.

Цео текст

„Поводом великог муслиманског празника Рамазанског бајрама у име Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и моје лично, великодостојницима Исламске заједнице и свима који славе овај празник упућујем срдачне честитке, желећи да празник проведу у миру, благостању и љубави са својом породицом и пријатељима.

Цео текст

Поводом 15. јуна, Међународног дана борбе против насиља над старијим особама, заштитник грађана Зоран Пашалић позива старије суграђане да пријаве сваки вид дискриминације и насиља према њима, јер имају право на сигуран и достојанствен живот. Искуства говоре да старији избегавају да пријаве насиље због срамоте и страха, или из разлога што су починиоци насиља често особе из најужег круга породице.

Zaštitnik građana

Цео текст

Поводом 16. новембра Међународног дана толеранције, Повереник за заштиту равноправности уз подршку Мисије ОЕБС-а у Србији, четврту годину за редом додељује Годишњу медијску награду за најбоље медијске текстове и прилоге на тему борбе против дискриминације и промовисања равноправности и толеранције.

Logo

Цео текст

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са представницима удружења ратних војних инвалида који су изнели проблеме са којима се суочавају и указали на то да очекују помоћ надлежних органа.

Цео текст

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић говорио је на панел дискусији поводом десетогодишњице Конвенције Уједињених нација о правима особа са инвалидитетом и изјавио да је један од најважнијих стратешких циљева Министарства унапређење положаја и заштита права особа са инвалидитетом.

Цео текст

Страна 1 од 306

Kaлендар догађаја

пон уто сре чет пет суб нед
3
6
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30

Vreme

Scroll to top